TRAPPERENGØRING

Trappevask i København til konkurrencedygtige priser

Vi udfører trapperengøring i hele København:

• Rengøring af bagtrapper
• Rengøring af fortrapper
• Rengøring af vaskeri
• Rengøring af indgangsparti
• Hovedrengøring af trappepartier
• Polishbehandling af trapper

Alle kender et scenarie hvor ejendommens beboere skal stå for trappevask på hver deres etage. Eller et scenarie hvor man efter tur skal vaske trappeopgange og det kan hurtig blive omstændigt, hvis der både skal rengøres en for- og bagtrappe som der ofte er i de ældre ejendomme i København.
Disse turnusordninger virker desværre sjældent. Trappevask er hårdt arbejde og ikke alle ejendommens beboere har den fysiske formåen, der skal til for at rengøre en opgang. Trappevasken springes derfor over eller udføres for hurtigt, med det resultat at indgangspartiet til ens bolig og trappeopgang ikke fremstår som værende rent og præsentabelt. Hvad værre er, at dette ofte giver anledning til stridigheder i mellem beboere.
Drop det hårde arbejde med trapperengøring og de årlige skænderier ved ejerforeningens generalforsamling eller med din udlejer. Foreslå i stedet at lade Valby Rengøring stå for trapperengøring i jeres opgange i København.

Jævnlig vedligeholdelse med kyndige hænder, forlænger tilmed levetiden af  trinbelægningen på en trappe.
Du er altid velkommen til at kontakte Valby Rengøring. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på trappevask i din ejendom. En professionel trappevasker hos Valby Rengøring, kan nemlig hurtigt og nemt klare trappevasken i din ejendom til en konkurrencedygtig pris.

Skriv til Valby Rengøring og tilføj eventuelt et par linier om opgavens karakter, således at vi kan forberede os på en samtale med dig.

Vi tilbyder også ejendomsservice i København. Læs mere om det her.